Такі вироби, як штори плісе, в інтернет-магазині SunGuard ідеально підходять для тих, хто надає перевагу оригінальності та практичності. З’явившись у минулому столітті, такі штори досить швидко зуміли поширитися майже у всіх країнах. Штори відрізняються високою функціональністю, незвичайним та привабливим виглядом. До того ж такі штори являються легкими у плані експлуатації, тому стали популярними серед користувачів. Спробувавши використовувати такі штори, зумієте зрозуміти їх переваги та зручність.

Перед тим, як замовити жалюзі плісе у Львові, варто зрозуміти у чому полягає особливість конструкції. Штори мають три основні частини: полотно, профіль та системи управління. На вікні здатні триматися за допомогою струн, які повинні закріплюватися за допомогою планок карнизу. Саме спеціальні струни пронизують штори, тобто полотно та переміщують його, куди потрібно.

Це дозволяє шторам плісе перебувати на кожній частині вікна. Це робить використання дуже зручним, захищає приміщення від сонячних променів.

Основні переваги використання штор плісе

У тому випадку, якщо замовник ще думає, чи потрібно замовити штори плісе, варто просто ознайомитися з перевагами виробу:

  • Штори дозволяють оптимально регулювати світло у приміщенні. Для цього потрібно лише пересунути полотно, як вважаєте за потрібне;
  • Вироби виготовляються зі спеціальних тканин. Вони можуть бути затемненими, прозорими, напівпрозорими. Кожен клієнт має можливість вибрати саме те, що стане відповідати потребам;
  • Такі штори можна сміливо назвати універсальними. Підходять для будь-якого вікна, навіть для нестандартних по формі та розмірами;
  • Незважаючи на те, що штори мають безліч переваг, ціна на них доступна для кожного бажаючого. Тому якщо прагнете купити подібні вироби, варто просто звернутися до нашого магазину.

Консультанти з радістю зможуть відповісти на запитання клієнта, для того, щоб рішення щодо придбання штор стало повністю осмисленим.

Замовляємо штори на сайті коли зручно

Для того, щоб зробити замовлення, потрібно перейти на офіційний сервіс онлайн-магазину. Це дуже зручно, оскільки підібрати необхідний товар зможете, не виходячи з дому. Замовлення можливе через кошик товарів чи якщо зателефонуєте за вказаними номерами, щоб поговорити напряму з менеджером.

Якщо чогось ще не знаєте, тоді залюбки допоможемо, розкажемо, який варіант товари підходить під індивідуальні потреби.

Ціни на штори приємно порадують. Ми не втомлюємося доводити, що можна вільно поєднати якість та доступну вартість. Звернутися до нас варто з наступних причин:

  • Висока якість товарів, які прослужать довгі роки;
  • Доступна вартість на штори, яка дозволить придбати бажане;
  • Доставка товару, якщо потрібно;
  • Великий вибір в асортименті. Таким чином можна знайти те, що сподобається та стане відповідати вашим потребам у домі.

Обирайте найкраще для свого дому, а ми допоможемо це отримати у найкоротший строк.