Учні та студенти Черкащини розмалювали прапори для військовослужбовців, аби привітати їх з найважливішими святами нашої держави – Днем прапора та Днем Незалежності. Акцію ініціювали працівники апарату обласної ради.

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної ради, передає ChesnoNews.

Цьогоріч в обласному центрі не відбудеться гучних святкувань, чи масових заходів, як це було раніше. Однак ми хочемо передати частинку рідного дому для тих, хто вже пів року живе в окопах і захищає наш спокій.

Зрештою до цієї справи долучилися вихованців художньої студії “Флора” Черкаського обласного центру роботи з обдарованими дітьми та студенти Черкаського художньо-технічного коледжу.

Тож, вихованці Центру оформили свій стяг калейдоскопом марок, за основу взяли свої ж малюнки. На них діти зобразили своє майбутнє, заповітні мрії, що мають здійснитися у вільній Україні, янголів, які оберігатимуть захисників та різні підбадьорливі сюжети для воїнів на передовій.

Студенти ж продемонстрували свій професійний хист. На полотні вони відобразили щире привітання зі святом для наших захисників, а також нагадали слова Шевченка про те, що ми обов’язково встоїмо в цій боротьбі і наш народ буде жити й розвиватися на рідній землі.

Прикрашені полотна віддадуть черкащанам, які зараз захищають нас від російської навали.