Подія сталася 20 серпня у селі Тарасівка Звенигородського району. В обідню пору двоє чоловіків зібралися вдома у місцевого жителя. Вони вживали разом алкогольні напої, а коли сп’яніли, між товаришами виник конфлікт. Під час сварки 67-річний чоловік схопив ножа та вдарив ним 43-річного тарасівчанина в груди. Про те, що сталося у дворі почули сусіди. Вони викликали швидку медичну допомогу. Чоловіка з ножовим пораненням госпіталізували до Звенигородської міської лікарні, де він помер.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Правоохоронці Звенигородського районного відділу поліції затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу. У вчиненому він зізнався. Поліцейські встановили всі обставини того дня та вилучили з місця події речові докази.

За даним фактом слідчі Звенигородського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

За процесуального керівництва Звенигородської окружної прокуратури затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Слідство триває.