За процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого жителя за фактом нанесення тілесних ушкоджень жінці, яка перебувала в стані вагітності, що призвели до тривалого розладу здоров’я (ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України).

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури, передає ChesnoNews.

За даними слідства чоловік, перебуваючи в квартирі у колишньої співмешканки, під час конфлікту, який виник раптово, на ґрунті особистих неприязних відносин, знаючи, що жінка вагітна, спочатку вдарив її декілька разів по обличчю, а потім наніс удар ногою, після чого зник з місця події. Від удару потерпіла отримала закритий перелом правої ліктьової кістки.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Довідково: відповідно до ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України  умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених  статтею 121 цього Кодексу, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я або значну стійку втрату працездатності менш як на одну третину, – карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.