Відбулося засідання постійної комісії Смілянської міської ради з питань місцевого самоврядування, депутатської діяльності, законності, запобігання корупції, надзвичайних ситуацій. На ньому, зокрема, одноголосно підтримали питання про перейменування вулиці та провулка Молокова, що на Загреблі, на вулицю та провулок Анатолія Любчика.

Про це інформує місцеве видання Сміла.ua, передає ChesnoNews.

Питання перейменування вулиці та провулку Молокова, які названі на честь російського радянського військового і полярного льотчика Василя Молокова, вже давно порушувалися смілянами як продовження декомунізації нашого міста. Сім’я загиблого Героя і нині проживає на цій вулиці.

Анатолій Любчик – смілянин, солдат ЗСУ, який загинув 10 квітня цього року захищаючи Україну біля села Воздвиженка Донецької області внаслідок ракетного удару. У 2014 році пішов добровольцем на фронт. З 2015 року служив за контрактом у ЗСУ. Брав активну участь в бойових діях на територіях Луганської та Донецької областей. Був командиром господарчого відділення взводу матеріального забезпечення танкового батальйону окремої танкової бригади. Посмертно нагороджений орденом “За мужність” III ступеню.