Три аварії на Черкащині за сьогоднішній ранок.

Про це інформує пресслужба КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”, передає ChesnoNews.

У Черкасах під колеса автівки втрапила молода дівчина. Виклик про аварію надійшов у диспетчерську о 8:39. Повідомили, що на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах допомоги медиків потребує 18-річна дівчина. За 4 хвилини медики вже оглядали пацієнтку. Її доправили до травмпункту Третьої черкаської міської лікарні зі забоєм стегна.

У цей же час під колеса автівки в Умані втрапив пішохід. Подія сталася на вулиці Індустріальній. Бригада екстренки прибула до місця події за 5 хвилин. Медики надали допомогу 62-річному чоловіку, у якого попередньо виявили закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій грудної клітки. Його доправили до Уманської міської лікарні.

Близько 9 години на перехресті вулиць Надпільної та Чорновола у Черкасах не розминулися мікроавтобус та легковик. Повідомили, що допомоги медиків потребує чоловік. За 5 хвилин медики прибули до місця події та оглянули 52-річного пацієнта. У нього були незначні садна лоба та гостра стресова реакція. Його доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.