Очільник громади Черкас Анатолій Бондаренко завітав до ветеранів-волонтерів, які працюють в нашому місті у мікрорайоні «Дніпровський». Допомагають і воїнам на передовій, і літнім містянам району. Плетуть маскувальні сітки, шиють прапори, білизну, готують їжу, – роблять усе, аби наблизити Перемогу. Міський голова привітав їх із державними святами і вручив активним містянам відзнаки.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Анатолій Бондаренко завітав до штабу організації на вулиці Петра Сагайдачного, де майже 2 роки невтомно працюють ветерани-волонтери. Ближче познайомився з їхньою діяльністю і з нагоди державних свят – Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України відзначив активістів.

«Дякую вам за ту невтому працю, яку ви докладаєте для нашої перемоги, – сказав міський голова. – Боляче, коли гинуть наші хлопці, зовсім юні, цвіт нашої нації. Зараз у країні надзвичайно важка ситуація, тому потрібно всім об’єднуватися, працювати, щоби закінчилася війна, щоби наблизити нашу перемогу. І ваша організація є позитивним прикладом небайдужості».

Затим міський голова нагородив медаллю «За сумлінну працю» Клавдію Бєлоблодську, ветерана праці, активістку волонтерського руху, яка об’єднала небайдужих мешканців мікрорайону «Дніпровський» і організувала роботу з виготовлення сіток, кікімор, балаклав, збір карематів, одягу, продуктів харчування та інших необхідних військовослужбовцям речей.

Також Анатолій Бондаренко відзначив подяками міського голови майже два десятки активістів-волонтерів цієї організації: Тетяну Леонову, Галину Петренко, Олесю Шкарбан, Євдокію Гриву, Любов Кашаєву, Наталію Цимбал, В’ячеслава Цимбала, Валентину Бондар, Тетяну Соловей, Галину Присяжнюк, Юрія Таранова, Тетяну Кузьменко, Яна Гриву, Світлану Федорову, Людмилу Гузик, Марію Карась.

Також Клавдію Бєлоблодську та колектив Придніпровської місцевої організації ветеранів-волонтерів нагороджено від імені черкаської міської організації ветеранів – за плідну волонтерську роботу, вагомий внесок у вирішення питань допомоги збройним силам України в боротьбі з агресором, за допомогу бідним і знедоленим та з нагоди Дня незалежності.

Директор КП «Черкасиводоканал», депутат міської ради, Іван Сухарьков, який опікується цією ветерансько-волонтерську організацію, подякував міському голові за підтримку: «Щиро дякую за підтримку та увагу до нашої організації. Зараз непростий час, але попри все, наше місто стабільно працює, приймає переселенців, допомагає захисникам на передовій. Переконаний: разом, із взаємною підтримкою ми здолаємо ворога, повернемо Схід України, Донбас, Крим, усе буде добре».