ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» інформує, що внаслідок проведення четвертого етапу гідравлічних випробувань, від 01 вересня 2022 року, буде додатково відключено від гарячого водопостачання частину будинків, що перебувають у зоні обслуговування Черкаської ТЕЦ.

Про це інформує пресслужба Черкаської ТЕЦ, передає ChesnoNews.

Так, гарячої води тимчасово не буде у будинках на вулицях: Героїв Дніпра, Сержанта Смірнова, Гагаріна та Сержанта Жужоми.

Перелік житлових будинків з адресами, що потрапляють під гідравлічні випробування з 01.09.2022р.:

Адміністрація Черкаської ТЕЦ звертається до споживачів із розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Перевірка та підготовка теплової мережі здійснюється щороку в міжопалювальний період, аби убезпечити містян від небажаних поривів на трубопроводах і забезпечити надійне постачання тепла та гарячої води до будинків містян в осінньо-зимовий сезон.

Звертаємо увагу споживачів на необхідність надійно відключити об’єкти, що підлягають випробуванням, від системи теплопостачання з встановленням металевих заглушок на системи опалення.

Гідравлічні випробування проводяться під високим тиском, тому при виявленні пошкоджень тепломереж просимо негайно повідомити за телефонами: 64-02-76; 39-72-35; 39-73-95; 64-02-62.