Кільцева розв’язка на вулиці Генерала Момота (колишня Луначарського) – одна з важливих автодорожних магістралей міста. Цього тижня працівники КП «Благоустрій» навели лад на цій території.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Перехрестя з круговим рухом є ефективним засобом заспокоєння швидкості автотранспорту, безпеки на дорозі та одним з елементів благоустрою й архітектури міста.

Територію, де знаходиться автодорожня кільцева розв’язка по вулиці Генерала Момота в мікрорайоні «Лісовий», обслуговує КП «Благоустрій».

«Цього тижня працівники нашого підприємства розчистили це дорожнє кільце: вирізали сухостій, скосили високу траву та бур’яни, прибрали сміття, – розповідає в.о.директора підприємства Андрій Сопілков. – Тепер водіям і пішоходам добре видно дорогу, зменшено аварійну напругу на цій ділянці, яка, до того ж, є в’їздом у місто, і тут рухається багато транзитного транспорту».

Андрій Сопілков розповів, що цього тижня працівники підприємства також працювали у скверах на вулиці Пацаєва, Героїв Майдану, на алеї Путейка. Прибрали територію від дитячого майданчика «Казка» до річкового вокзалу та частину пірсу, – облагороджували території, де люблять відпочивати черкасці та гості міста.

«75 фахівців, які працюють на комунальному підприємстві “Благоустрій”, докладають максимальних зусиль для підтримання у належному стані зелених зон, ділянок вздовж доріг, скверів, – говорить Андрій Сопілков. – Пpосимо і людей, зі свого боку, дбати про чистоту, аби Черкаси були охайним і комфортним для життя містом».

«На жаль, війна внесла свої корективи в плани розвитку Черкас. Утім, ми намагаємося утримувати в належному стані інфраструктуру міста, забезпечувати стабільну роботу підприємств і комунальних служб обласного центру, аби люди почувалися в безпеці та мали доступ до необхідних послуг. Забезпечуємо порядок в тилу, підтримуємо нашого Головнокомандувача і віримо в перемогу України», – коментує міський голова Черкас Анатолій Бодаренко.