Черкащани повідомили до Черкаського районного управління поліції про підозрілу жінку, яку постійно помічали в одному з районів міста. Ймовірно вона розповсюджувала наркотичні засоби, зазначили небайдужі громадяни.

Про це інформує пресслужба поліції Черкащини, передає ChesnoNews.

Для того, щоб викрити правопорушницю та зібрати неспростовні докази, поліцейські, під процесуальним керівництвом Черкаської обласної прокуратури, провели ряд заходів. 28-річну черкащанку затримали під час оперативної закупки.

У неї виявили та вилучили 22 поліетиленових пакетиків з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на амфетамін, грошові кошти отримані внаслідок злочинної діяльності та два мобільні телефони із підтверджувальними даними про злочинну діяльність.

Слідчо-оперативна група Черкаського районного управління поліції вилучила речові докази та направила їх на експертизу.

Порушницю затримали у порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України.

Наразі зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідство триває.