За принципової позиції прокурора Соснівським районним суд м. Черкаси засуджено двох чоловіків, які вчинили напад на продавця одного із місцевих громадських закладів швидкого харчування та відкрито заволоділи грошовими коштами у сумі 5 тис. грн (ч. 1 ст. 28, ч. 3 ст. 186, ч. 1 ст. 126 КК України).

Про це інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури, передає ChesnoNews.

Подія трапилася у м. Черкаси. За даними слідства двоє чоловіків, гуляючи містом, підійшли до громадського закладу швидкого харчування, де один із зловмисників почав відволікати увагу продавця, а інший проник у приміщення закладу і накинувся на продавця, побив його та забрав всю виручку.

Суд, врахувавши зібрані в ході досудового розслідування докази, визнав винними чоловіків в інкримінованих кримінальних правопорушеннях та призначив покарання.

Зокрема, одному обвинуваченому за ч. 1 ст. 28, ч. 3 ст. 186 КК України з урахуванням невідбутої частини покарання за попереднім вироком у вигляді 5 років та 3 місяців позбавлення волі, а іншому за ч. 1 ст. 28, ч. 3 ст. 186, ч. 1 ст. 126 КК України у вигляді 4 років та 3 місяців позбавлення волі.