Території спортивного та дитячого майданчиків по вулиці Генерала Момота нещодавно закріплено за комунальним підприємством «Благоустрій» для утримання та обслуговування. Працівники підприємства вже обстежили цю територію, склали план впорядкування й прибирання, і навели лад на майданчиках.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

У мікрорайоні «Лісовий» живуть майже 10 тисяч черкасців. І спортивні та дитячі майданчики між багатоповерхівками мікрорайону є місцем активного відпочинку. Сюди приходять гуляти мами з дітками, молодь і люди старшого віку займаються фізкультурою і спортом.

«Тут повинно бути чисто, майданчики мають бути доглянутими, безпечними для малечі й корисними для молоді та людей старшого віку, – розповідає директор КП «Благоустрій» Андрій Сопілков. – Ми докладемо зусиль, аби це місце стало окрасою мікрорайону, ще більш зручним і привабливим для жителів. Кількість територій, які обслуговує наше підприємство, постійно збільшується, однак ми намагаємося тримати трудовий фронт, як постійно наголошує міський голова Анатолій Бондаренко, аби Черкаси були комфортним і зручним для людей містом».