SHUFFLE – це акустичний гурт, який було створено 6 травня 2022 року з метою виступу на благодійному концерті в укритті на підтримку ЗСУ. Назву придумав глядач з залу одразу після закінчення першого виступу.

Публіка добре зустріла новостворений гурт, тож хлопці вирішили продовжити виступати на підтримку захисників України та постраждалих українців від російсько-Української війни. Літо 2022 року SHUFFLE провів на концертах в укриттях та вуличних концертах, підтримуючи численні благодійні мистецькі ініціативи для мешканців міста Черкаси, волонтерів та захисників України.

12 вересня було презентовано студійну версію та відеокліп на пісню “Відлітай”, яку вже добре знають шанувальники гурту. Кліп було відзнято у штабі однієї з волонтерських організацій міста Черкаси. У кадрі можна побачити справжніх волонтерів, які з початку повномасштабного вторгнення виготовляють кікімори, свічки, маскувальні сітки та багато іншого, підтримуючи українських військових на фронті. Кімната, у якій відзнято кліп – це робоча зона волонтерського центру, де прямо зараз працюють люди.

Своєю відеороботою SHUFFLE хотіли сказати, що попри те, що понад 7 мільйонів українців виїхало за кордон через війну, волонтери продовжують допомагати фронту незалежно від своєї географічної локації. Гурт має на меті привернути увагу до роботи волонтерських центрів та закликає українців доєднатися до них.

SHUFFLE – це:

  • Роман Чуприна – Вокал, гітара
  • Іван Деркач – Вокал
  • Максим Альтамакс – Кахон
  • Даня Кривко – Бас-гітара