В 17 сільських громадах Черкащини, де немає можливості встановити банкомати, ПриватБанк вже запустив сервіс “Готівка на касі”. Жителі Бужанської, Вільшанської, Лип’янської, Селищенської, Піщанської, Шрамківської, Бабанської, Буцької, Дмитрушківської, Ладижинської, Бобрицької, Леськівської, Ліплявської, Михайлівської, Мліївської, Набутівської та Тернівської громад Черкащини отримали можливість знімати готівкові кошти під час здійснення покупок в сільських магазинах.

Про це інформує пресслужба фінансової установи, передає ChesnoNews.

Різноманіття, доступність та інклюзія — поняття, які останнім часом набувають все більшої популярності в усьому світі. ПриватБанк завжди приділяє цьому питанню особливу увагу, відтак розробив низку продуктів для покращення доступності банківських послуг, зокрема це “Готівка на касі” – сервіс отримання готівкових коштів у тих населених пунктах, де немає можливості розмістити банкомати та термінали самообслуговування.

“Банкіри завжди закликають користуватися безготівковими розрахунками, але бувають різні життєві ситуації, коли вкрай необхідна готівка, – розповідає Олена Тітаренко, керівник відділу торгового еквайрингу Центрального макрорегіонального управління ПриватБанку. – Аби наші клієнти не витрачали кошти та час на поїздку до районного центру лише заради отримання готівки, ми прийшли до власників торгових точок у центрах сільських громад з пропозицією сервісу “Готівка на касі”. Не скажу, що це простий процес, але цей сервіс настільки універсальний – вигідний і продавцю і покупцю, що маємо досить гарний результат. Але на цьому не зупиняємося. Вже готові до запуску сервісу Виноградській, Водяницькій, Матусівській, Великохутірській, Вознесенській, Зорівській, Новодмитрівській, Баштечківській, Паланській, Балаклеївській, Березняківській, Будищанській, Медведівській, Ротмістрівській, Сагунівській, Степанецькій, Степанківській сільських громадах Черкащини”.

Як зазначають у ПриватБанку, найактивнішими користувачами сервісу стали жителі смт. Бабанка та сіл Валява і Ярошівка.

Нагадаємо, щоб отримати готівку на касі торгової точки, покупцю необхідно лише оплатити товар банківською картою та повідомити касира про бажання зняти готівку.