Хоча компанія з Купертино щороку радує своїх прихильників цікавими новинками, дехто все ж віддає перевагу попереднім моделям, які, як правило, задовольняють їх потреби, оскільки мають саме той перелік функціоналу, який потрібен для нормального повсякденного функціонування.

Один з яскравих представників «яблучних» смартфонів, який ще й досі доступний для покупки, – це iphone 11 64 gb – пристрій, безперечно, стильний, надійний та продуктивний, власне, як і всі мобільні пристрої від Apple загалом. Проте багатьох цікавить питання: А чи варто в 2022 році обирати саме «одинадцятку»? Чи буде це вдалою покупкою? Забігаючи наперед запевнимо – так. І ось вам декілька аргументів.

Високопродуктивний чипсет

Навіть за нинішніми мірками шестиядерний процесор A13 Bionic, який укомплектований Айфон 11, вважається досить потужним чипом, здатним справлятися з будь-якими задачами. Він забезпечує швидку та стабільну роботу пристрою, багатозадачність та широкий функціонал.

Крім того, варто відзначити і дуже зручну операційну систему, яка спеціально заточена під фірмовий чип – таке поєднання не просто вдале, а, можна сказати, ідеальне.

Великий дисплей

Айфон 11 має 6.1-дюймовий тачскрін – з відмінною деталізацією та широким кутом огляду. Екран девайса з мінімальними рамками, а тому, по-перше, виглядає дуже стильно, а по-друге, є дуже зручним і практичним для виконання тих чи інших задач.

Алюмінієвий корпус

Смартфон може похвалитися не тільки впізнаваним дизайном, але й якісно виконаним корпусом з алюмінію. Крім того, присутній захист від вологи та пилюки за стандартом ІР68. Ще один важливий плюс – загартоване скло, яким покритий екран. А це передусім хороша стійкість до появи подряпин та інших мікропошкоджень.

Якісна основна камера

За фото та відео девайса відповідає основна подвійна камера 12 + 12 мегапікселів. Серед основних особливостей фотомодуля:

  • Двократний оптичний зум;
  • Висока якість фото- і відеозйомки;
  • Оптична стабілізація;
  • Широке різноманіття опцій, фільтрів та цікавих функцій.

Безліч колірних рішень

Кожен охочий зможе обрати улюблений колір: iPhone 11 виконаний і в чорному, і білому, і червоному, а також жовтому фіолетовому та зеленому забарвленні.

Серед інших «фішок» – швидкий сканер FaceID, чип NFC, АКБ на 3110 мА/г з підтримкою швидкої та бездротової зарядки, швидкісний WiFi тощо.

Враховуючи згадані вище технічні параметри, можна ще раз запевнити, що Айфон 11 стане відмінним вибором в 2022 році – апарат має все для того, аби щодня радувати вас надійною та стабільною роботою.