КП «Дирекція парків» проводить оновлення декоративних насаджень у Долині троянд. Впорядкування цієї зони відпочинку Черкас почали із трояндових клумб.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Працівники комунального підприємства «Дирекція парків» на одній із клумб уже омолодили та підрізали кущі троянд і висадили їх в існуючі розарії.

На вивільненій території будуть створювати сучасний ансамбль багаторічних декоративних рослин. Це має естетично доповнити парк, додати йому особливого шарму та радувати містян цілий рік, навіть узимку.

«У привабливий романтичний куточок перетвориться і територія біля Лавки кохання, – ділиться задумом заступник директора КП «Дирекція парків» Сергій Ткаченко. – Тут наші працівники проведуть монопосадку троянд червоного кольору сорту «Софі Лорен». Для створення неповторної атмосфери кохання та щастя ми особливо ретельно добирали сорт за відтінком квітів. По контуру буде висаджено червоний барбарис, що органічно доповнить художню композицію».

За словами Сергія Ткаченка, у перспективі планується доповнити парк деревами біля лавок, аби вони створювали додатковий затишок і затінок для відвідувачів Долини троянд, що є пам’яткою садово-паркового мистецтва Черкас.