23 вересня – останній день, коли жителі міста можуть подати свої пропозиції щодо перейменування низки вулиць та провулків у Черкасах.

На цьому наголошує заступник начальника управління інформаційної політики Черкаської міської ради Олексій Дубовий, який відповідає за проведення громадського обговорення, передає ChesnoNews з посиланням на пресслужбу ЧМР.

Розпорядження про проведення громадського обговорення міський голова Анатолій Бондаренко підписав 20 липня. Воно тривало протягом двох місяців. Усього на обговорення виносилося перейменування 122 об’єктів топонімики Черкас.

У зв’язку з воєнним станом його проводили шляхом електронної консультації та в письмовій формі.

«Нині надійшло 53 письмових та 24 електронних звернення із пропозиціями від містян, – розповів Олексій Дубовий. Усі бажаючі ще можуть подати свої пропозиції до кінця цієї доби. Після цього буде до 7 жовтня оприлюднений звіт про результати обговорення. Потім звернемося до департаменту архітектури та містобудування, щоб вони підготували проєкт рішення виконкому про перейменування», – зазначив він.

Пропозиції (зауваження) можна подати в письмовій чи електронній формах до відділу підтримки громадянського суспільства: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, каб. 701; тел. 33-12-43, e-mail: vpgs-ck.ua@ukr.net.

Перелік об’єктів топоніміки міста Черкаси, що виносяться на громадське обговорення: