Перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко, який очолює Федерацію боксу Черкащини, відзначив кількох талановитих боксерів обласного центру.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Подяки та спортивне спорядження отримали вихованці комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вікторія» Олександр Дрозд, Євген Жабко, Олег Нечитайло та їхній тренер Ігор Приходько. Упродовж року боксери продемонстрували високі спортивні результати.

– Кожен із цих боксерів демонструє чудовий рівень підготовки та майстерності, наполегливість та виборює «золото» багатьох турнірів, – прокоментував перший заступник міського голови Сергій Тищенко. – Своїми перемогами вони прославляють наше місто як в Україні, так і за її межами. Дякую тренеру Ігорю Приходьку за те, що він любить бокс, розвиває його в Черкасах і допомагає вихованцям ставати сильнішими й кращими. Ми ж зі свого боку як міська влада завжди готові підставити плече спортивній спільноті нашого міста та продовжуємо навіть у такий складний час створювати умови для розвитку.

– Дякую міській владі Черкас та голові обласної федерації боксу Сергію Тищенку за увагу до спорту й до наших спортсменів, – прокоментував Ігор Приходько. – Подібні нагороди важливі для хлопців, вони мотивують і надихають до нових перемог. Ми на турнірах представляємо наше місто, нашу область, державу, тож приємно усвідомлювати, що нас помічають, що наші досягнення важливі не тільки нам, а й іншим людям. Це додає впевненості рухатися вперед.