Працівники Управління боротьби з наркозлочинністю в Черкаській області спільно зі слідчими Уманського районного управління поліції викрили та задокументували діяльність 53-річної жительки міста Умані, причетної до наркобізнесу.

Про це інформує пресслужба Поліції Черкащини, передає ChesnoNews.

Жінка систематично збувала заборонені речовини на території міста та району. Правоохоронці під процесуальним керівництвом Уманської окружної прокуратури затримали правопорушницю під час реалізації наркотиків.

За її місцем проживання провели санкціонований обшук та вилучили наркотичні засоби й психотропи, а також близько 70 тисяч гривень отримані від незаконної діяльності.

Уманчанку затримано у порядку статті 208 КПК України. Їй повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, з таким клопотанням слідчі звернулися до Уманського міськрайонного суду.

За чинним законодавством наркоторговці загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.