«Укрзалізниця» запровадила абонементи на безлімітні поїздки. З таким абонементом пасажир може їздити обраним маршрутом необмежену кількість разів.

Про це повідомляє пресслужба компанії, передає ChesnoNews.

Завдяки запровадженим абонементам, пасажирам «Укрзалізниці», яким доводиться часто їздити одним і тим самим маршрутом, тепер не доведеться щоденно купувати квитки. Досить буде лише один раз на місяць оплатити вартість абонемента. Він розрахований на 30 днів. До того ж громадянам, яким доводиться щодня діставатись на роботу і з роботи електричкою, це ще й значно зекономить кошти.

«Вартість абонемента стартує від 200 грн і залежить від конкретного маршруту, обраного пасажиром. З абонементом пасажир отримує безлімітну кількість поїздок приміськими рейсами за обраним маршрутом протягом 30 днів від дати старту абонемента», – повідомили в «Укрзалізниці».

У чат-боті Укрзалізниці в усіх месенджерах можна придбати абонементи на місячний проїзд приміськими рейсами в Київській, Житомирській, Чернігівській, Вінницькій, Хмельницькій, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях. Інші регіони планують додати у наступних оновленнях додатка (чат-бот), де можна придбати абонемент.