Чотири аварії на Черкащині сталися у вихідний.

Про це інформує пресслужба КНП “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”, передає ChesnoNews.

У Городищі не розминулися автобус та легковик. Сталося це у центрі міста близько 11:30 сьогодні. За три хвилини на місці події працювали дві бригади швидкої.
Медики оглянули 21-річного водія легковика, у якого був забій руки та 35-річну пасажирку автобуса, у якої була гостра стресова реакція. Від госпіталізації обоє відмовились.

Близько 12:30 на Городищині не розминулися вантажівка та легковик, останній з’їхав у кювет. Сталося це між селами Вільшана та Петрики. За дві хвилини до місця події прибула перша бригада екстренки. Медики оглянули та надали допомогу 50-річному водію легковика. Попередньо у нього виявили рвану рану брови та травму ока. Від госпіталізації він відмовився.

Про ще одну аварію диспетчеру екстренки повідомили о 12:38. Очевидець розповів, що у Смілі на вулиці Незалежності під колеса авто ВАЗ втрапила жінка і потребує допомоги медиків. За чотири хвилини бригада швидкої вже оглядала 36-річну пацієнтку. Її доправили до Смілянської міської лікарні, попередньо діагностувавши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рану підборіддя.

Аварія за участю трьох автівок сталася на Уманщині. Сталося це близько 13:20 дорогою від Умані до села Гродзеве. Повідомили, що серед травмованих є дитина. До місця події виїхали дві бригади екстренки. За 10 хвилин перша бригада вже надавала допомогу 4-річному хлопчику. Його доправили до Уманської міської лікарні, попередньо виявивши закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та садно лобної ділянки. Чоловіку 37-ми років, у якого була гостра стресова реакція, медики надали допомогу на місці події. Чоловік 33-х років від допомоги медиків відмовився.