22 жовтня 2022 року в місті Київ відбувся благодійний турнір з жиму лежачи та тяги за підтримки Душейка Григорія Петровича, організований федерацією “Комітетом пауерліфтингу України” (Ukrainian Powerlifting Committee – UPC) “Незламна Україна”. Всі кошти зібрані на турнірі будуть направлені організаторами Збройним Силам України, про що було початково було зазначено організаторами, а також це на відкритті турніру підкреслив Президент федерації UPC – Воробей Богдан Юрійович.

Через загрози які виникали під час підготовки до даного турніру федерація UPC  була змушена перенести його на один тиждень пізніше. Та не дивлячись на непрості умови, навіть попри те що виключалося світло під час виступу спортсменів, (використовувався резервний генератор), турнір було проведено. Федерація UPC  змогла забезпечити спортсменом безпечні та якісні умови для виступу та розминки. Колектив федерації  проявив себе як завжди великими професіоналами своєї справи які турбуються не лише про розвиток спорту і про перемогу наших воїнів світла.

Окрім внесків учасників та команд було зібрано додаткові кошти а які будуть направлені на потреби Збройних Сил України. А також фінансову допомогу турніру здійснив відомий меценат та підприємець з Черкащини Душейко Григорій Петрович який є  віце-президентом федерації Ukrainian Powerlifting Committee.

В цьому турнірі прийняла участь команда спортивного клубу “Черкаські богатирі”, почесним Президентом якого є Душейко Григорій Петрович.

Боротьба була досить запекла, в турнірі прийняли участь понад 150 спортсменів.

Команда Черкаських богатирів здобула п’ять нагород в тому числі дві нагороди найвищого гатунку. Зокрема нагороди здобули наступні спортсмени:

  • Солін Артур Ігорович:

зайняв 1 місце у становій тязі, вагова категорія до 100 кг;

друге місце в жимі лежачи, вагова категорія до 100 кг;

отримав нагороду за третє місце в абсолютній першості по становить тязі.

  • Микола Губа:

зайняв перше місце в підйомі штанги на біцепс у ваговій категорія до 90 кг.

  • Роман Ярмоленко;

здобув третє місце в підйомі штанги на біцепс у ваговій категорія до 82,5 кг.

Отже, учасники благодійного турніру “Незламна Україна”, завдяки організаторам та спонсорам, змогли позмагатися на помості в непростий для нашої України час, а головне, що спортсмени внесли свій маленький влад в допомогу та перемогу Збройних сил України.