RoomDepot

Будинок для будь-якої людини завжди був не тільки місцем для проживання. Це індивідуальний простір з особливою атмосферою, де він міг почуватися максимально комфортно. Особлива атмосфера виражається, як в екстер’єрі, так і в інтер’єрі житла, де людина має свій унікальний мікросвіт у приємному для нього стилі та дизайні. Меблі в інтер’єрі будинку є головною складовою затишку:

  • Місткі шафи та пенали;
  • М’які дивани;
  • Затишні крісла;
  • Міцні стільці/кухонні табурети/пуфи;
  • Комфортні ліжка (одно-/двоспальні/двоповерхові) та ін.

Красиві та стильні меблі в будинку несе не тільки функціональну, але й естетичну складову. Інтернет-магазин меблів RoomDepot має широкий асортимент меблів для будь-якого будинку, незалежно від його площі та внутрішньої обробки. У нас ви знайдете все, що необхідно, щоб «з нуля» облаштувати своє житло та обставити красивими, надійними та комфортними меблями кожну кімнату — спальню, вітальню, дитячу кімнату, кухню, ванну та передпокій.

Меблі, які можна придбати в магазині компанії RoomDepot

Кровать металлическая Глория Метакам

У каталозі нашого інтернет-магазину ви знайдете меблі на будь-який смак:

  1. Ліжка двоярусні, дитячі односпальні та двоспальні, з ящиками, з підйомним механізмом, всі вони виготовлені різними брендами, виконані в різних стилях з якісних матеріалів.
  2. Шафи-купе для спальні та вітальні, передпокою, а також пенали різного призначення, стелажі та вітрини – все це ви знайдете в інтернет-магазині компанії RoomDepot. В оригінальному дизайні, стильні, виготовлені з якісних матеріалів, включаючи скло, дерево, метал, дзеркала, такі шафи характеризуються гарною місткістю та красивою зовнішньою обробкою.
  3. Кухонні куточки/лавки — це моделі різної конфігурації, м’які та жорсткі, оббиті тканиною, шкірозамінником або комбінованою оббивкою, з дерев’яними та металевими вставками, на ніжках та тумбами з вбудованими ящиками. Красиві, комфортні та стильні кухонні куточки з магазину RoomDepot стануть справжньою прикрасою вашої кухні або їдальні, внесуть у неї не лише нотку затишку, але й підкреслять інтер’єр приміщення.
  4. Тумби і комоди — це зручні меблі, різновид шаф невеликого розміру, оснащені великою кількістю висувних ящиків для зручного зберігання різних речей. За рахунок невеликої висоти комода його верхня кришка утворює корисний простір, який можна використовувати як додаткову полицю або стільницю. Наприклад, на комоді можна красиво розставити сімейні фотографії в рамках, встановити вази або інші елементи, що прикрашають або підкреслюють стиль інтер’єру.
  5. Обідні меблі — це кухонні куточки та лавки, стільці, табурети, обідні столи (прості/розсувні конструкції) різної форми та дизайну. Кухня, на якій є обідні меблі від RoomDepot, стане улюбленим місцем не тільки для кожного члена вашої родини, але і для ваших гостей.
  6. Вітальні та вітальні сьогодні є модульними системами, які вдало вписуються в приміщення будь-якої площі. Оснащені скляними полицями, дзеркалами, красивою та стильною фурнітурою, виконані у різних стилях та оздобленні, ці вироби доступні за вартістю покупцям будь-якого рівня достатку.

Також у нашому інтернет-магазині ви можете купити матраци та різноманітні аксесуари для кухні, спальні, передпокою та інших приміщень у вашому будинку. У нас ви можете вибрати готовий виріб, але з іншим кольором, типом оббивки або якістю фурнітури. Наші кваліфіковані стилісти та дизайнери допоможуть вам підібрати меблі, що відповідають інтер’єру вашого будинку. Купити за вигідною ціною меблі для дому у Києві, Черкасах, Дніпрі, Одесі та інших містах зі швидкою доставкою по всій території України пропонує інтернет-магазин RoomDepot.