27 жовтня о 14:00 на Соборній площі у Черкасах відкриється виставка “Інфоспротив”. Проєкт, спільно організований Рухом ЧЕСНО та Музеєм Революції Гідності, розповідає про види інформаційної відсічі російському ворогу, яку давали українців у різні часи — під час і після розпаду Радянського Союзу, у часи Революції Гідності та російсько-української війни.

Про це інформують у Депатаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради, передає ChesnoNews.

На виставці зібрано найпромовистіші приклади інформаційного опору українців російському ворогові – зображення білбордів, сітілайтів, графіті, поштових марок, листівок й навіть назви пісень, які у різний час надихали та продовжують надихати на боротьбу й дають змогу витримувати неабиякий натиск ворога.

Виставку “Інфоспротив” ініціював Рух ЧЕСНО у співпраці з Національним музеєм Революції Гідності. Головна мета виставки — показати різні прояви українського інформаційного спротиву російській агресії, а особливий акцент зроблено на матеріалах, зібраних у місяці повномасштабного вторгнення.

Ознайомитися з виставкою в Черкасах можна буде до 28 листопада. Доступ до експозиції безкоштовний. Раніше виставку Інфоспротив уже побачили у Києві та Вінниці.