Голова Нацполіції Ігор Клименко представив особовому складу нового начальника Головного управління Національної поліції в Черкаській області — полковника поліції Вячеслава Гуріна.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

До призначення на посаду очільник поліції Черкащини обіймав посаду начальника управління Головного слідчого управління Національної поліції України. В органах внутрішніх справ Вячеслав Гурін з 1996 року, має багатий досвід роботи у слідчих та оперативних підрозділах.

“Ми маємо виконувати свої основні функції — охорона публічного порядку, протидія злочинності, охорона прав і свобод людини. Поряд з цим, Черкащина повинна утримати внутрішній фронт та допомогти у боротьбі з ворогом на зовнішньому фронті. Вячеслав Гурін має за плечима великий життєвий та професійний досвід, який дозволить згуртувати навколо себе колектив черкаської поліції ”, — наголосив Голова Нацполіції Ігор Клименко.

На представленні були присутні голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець, начальник УСБУ в Черкаській області Юрій Погасій, в.о. керівника Черкаської обласної прокуратури Остап Сидор, керівники служб апарату та територіальних підрозділів поліції області.

Вячеслав Гурін подякував керівництву МВС та НПУ за виявлену довіру, і запевнив, що поліція Черкащини забезпечить порядок та безпеку в області.