Ситуація сталася 20 січня в селі Набутів. Місцеві мешканці на вулиці ледь живого виявили побитого 33-річного односельця. Вони одразу повідомили про це поліцейському офіцеру громади та викликали швидку медичну допомогу.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. Наразі він госпіталізований до реанімаційного відділення.

На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції міста Корсунь-Шевченківський, слідчі та працівники криміналістичної лабораторії слідчого Управління ГУНП в Черкаській області.

Поліцейські зібрали речові докази та встановили зловмисника. Ним виявився 17-річний хлопець, який, перед тим що сталося, запросив знайомого до себе додому.

Чоловіки разом випивали, а потім почали конфлікт із бійкою. Юнак схопив дерев’яну палицю та вдарив нею товариша, а потім ще відгамселив металевою трубою. Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до ст. 208 КПК України.

Наразі слідчими, за процесуального керівництва Черкаської окружної прокуратури, затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисні тяжкі тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Слідство триває.