Концерт для підтримки Збройних Сил України організовує Благодійний фонд «Молодь make Ukraine», створений студентами ЧНУ ім. Б.Хмельницького. У п’ятницю, 3 лютого, на 18:00 вони запрошують всіх охочих в міський будинок культури ім. І.Кулика.

Черкасцям та гостям міста пропонують приємно провести час, завітавши на концерт «Черкаси – місто відважних». І водночас зробити добру справу: благодійний внесок на потреби ЗСУ.

Вхід на концерт вільний, а зібрані під час виступу кошти будуть спрямовані на підтримку воїнів-черкащан, які зараз воюють у Бахмуті.

У програмі концерту – виступи молодіжного українського інді-поп гурту «Tember Blanche», інді-рок гурту «KAVA BAND», студентського гурту Черкаського національного університету “VOICES”.

«Молодь завжди виступала рушійною силою боротьби за незалежність та волю нашої держави, – говорить волонтерка фонду Тетяна Цап. – І саме тепер, у складні часи, коли наша держава виборює право на існування, ми вирішили допомогти українським військовим, які перебувають на лінії фронту. Купуємо для них медичні препарати, елементи амуніції, продукти харчування, організовуємо доставку допомоги в гарячі точки, шукаємо донорів для закупівлі палива, яке транспортується нашим воїнам. Дякуємо кожному, хто завітає на концерт, у такий спосіб підтримавши наших захисників».

У випадку повітряної тривоги всі глядачі зможуть убезпечитися в укритті, яке знаходиться на території міського будинку культури.

Довідкова інформація за телефоном 096 949 72 36.