У Черкаську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №5 призначили нову директорку. За результатами конкурсу заклад очолила Лариса Максюта.

Про це інформує департамент освіти та гумантарної політики ЧМР.

Сфера освіти для Лариси Петрівни Максюти добре відома: вона має 30 років педагогічного стажу, який здобувала у закладах нашого міста й столичних. Має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» та педагогічне звання «учитель-методист». Чітко розуміє основні засади організації та формування освітнього простору та процесу.

Вона працювала вчителькою молодших класів у Черкаській середній школі № 22, заступником директора школи з навчально-виховної роботи Черкаської загальноосвітньої школи І ступеня №35 та методистом лабораторії розвитку освіти та педінновацій Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Була методистом вищої категорії відділу новітніх педагогічних технологій Науково-методичного центру координації закладів педагогічної освіти регіональних та міжрегіональних зв’язків Київського Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти» Національної академії педагогічних наук України та заступником директора школи з навчально-виховної роботи – «Приватний загальноосвітній навчальний заклад гімназія «Престиж» у місті Київ.

«Приємно, що колектив школи радо зустрів нову очільницю. Тепер разом із командою вони злагоджено будуть працювати над створенням конкурентоспроможного закладу серед шкіл міста. Лариса Петрівна має актуальну концепцію розвитку школи на найближчі роки. Спільно з департаментом освіти та гуманітарної політики ми будемо допомагати у реалізації ініціатив цього колективу», – прокоментувала нове призначення заступниця Черкаського міського голови Анастасія Чубіна.