Працівники КП «ЧЕЛУАШ» почали роботи з відновлення дорожньої розмітки на дорогах Черкас. Її поновлення важливе для підвищення безпеки всіх учасників дорожнього руху.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

Як розповів директор підприємства Григорій Заїчко, розмітку наносять на пішохідних переходах, острівцях безпеки та роздільних смугах. Насамперед почали з найбільших перехресть і магістральних вулиць, зокрема, пішохідних переходів по вулицях Руставі, Академіка Корольова та Одеська.

«Нанесення розмітки суттєво залежить від сприятливих погодних умов, тому як тільки дозволяє погода, ми працюємо. Робимо місто не лише охайним, а й безпечним, адже дорожня розмітка важлива для всіх учасників руху – як для водіїв, так і для пішоходів», – говорить керівник підприємства.

За словами Григорія Заїчка, найближчим часом комунальники планують відновити розмітку на вулицях Небесної Сотні, Митницька, Припортова, Верхня Горова, Грушевського, Пушкіна, Івана Франка, Університетська. Загалом до кінця цього року заплановані роботи ще на 30-ти вулицях міста.