Черкаський район навічно провів у небесне військо захисників, які до останнього подиху виборювали свободу і незалежність України.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • У Черкасах в останню путь провели трьох захисників – молодшого лейтенанта Володимира Мукана, розвідника Олександра Гончаренка та військовослужбовця Михайла Мокрянина.

Мукан Володимир Сергійович, 1987 року народження, проходив службу на посаді заступника командира стрілецької роти з морально-психологічного забезпечення. Був офіцером ЗСУ, отримав орден «За мужність». 29.04.2023 року загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Гончаренко Олександр Юрійович. Загинув навесні 2023 року від отриманих тяжких поранень у бою із окупантами, від яких помер у лікарні. Бійцю назавжди залишиться 41 рік.

Мокрянин Михайло Сергійович, йому було лише 21 рік. Доброволець. У 2023 році прийнятий у полк «АЗОВ», де проходив навчання. Життя молодого патріота трагічно обірвалося навесні 2023 року під час підготовки до бойових завдань.

  • У Чигиринській громаді знову тяжка втрата. Пішов у вічність військовий Володимир Бугаков.

Бугаков Володимир Юрійович, 1978 року народження, служив у складі Збройних Сил України, захищав незалежність країни. 1 травня 2023 року під час запеклого бою з противником у Донецькій області отримав травми, несумісні з життям.

  • Чергова трагічна звістка прийшла до Кам’янської громади про двох героїв – солдата, водія Олександра Заболотнього і сержанта, водія Анатолія Кривого.

Заболотній Олександр Михайлович, 1993 року народження, водій відділення протитанкових ракетних комплексів взводу протитанкових ракетних комплексів роти протитанкових ракетних комплексів протитанкового батальйону. 30.04.2023 року помер у лікарні.

Кривий Анатолій Георгійович, 1964 року народження, водій протитанкового відділення протитанкового взводу батареї протитанкових керованих ракет протитанкового артилерійського дивізіону. Загинув 16.09.2022 року в боях на Херсонщині, отримавши травми несумісні з життям.

Співчуття рідним і близьким. Вічна Слава Героям!