В рамках проєкту відомий український журналіст Дмитро Комаров бере інтерв’ю у лідерів військового крила України. Вони в своїх історіях розповідають наскільки змінився підхід в їх підрозділах до роботи та як свідомість суспільства України допомагає боротись з росіянами.

Цього тижня має вийти інтерв’ю з головою ГУР МО України, але очільник української воєнної розвідки вирішив не обмежуватись виключно цим, і пішов далі. Кирило Буданов абсолютний лідер в інтерв’ю, які він дає більше Залужного, Сирського, Малюка та усіх інших військових керівників разом узятих. Забирає собі медалі усіх спецслужб та замість проведенння успіших таємних операцій проводить весь свій час у спілкуванні з журналістами.

Чому недооцінюють СБУ?! Чому недооцінюють СЗР?!

Сьогодні медіапростір це один з найголовніших важелів у суспільстві, і Кирило Буданов уміло цим користується. Тому всі заслуги, успішні спецоперації та медалі він присвячує ГУР.

А СБУ і СЗР тим часом працює тихо, таємно, багато і успішно.

Людям зараз потрібен результат і якнайшвидша перемога, а не черговий Арестович!

Кирило Буданов завжди був бойовиком, спецпризначинцем і, до моменту призначення на посаду Голови ГУР МОУ, не мав жодного політичного досвіду, а зараз заполонив медіапростір. Можливо у нього плани стати більше ніж просто Головою розвідоргану і це частина його великого піару?