У Черкаському районі навіки попрощалися з бійцями, які до останнього подиху боролися за незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

  • У Черкасах в останній путь провели двох захисників України – Валерія Ситника та Сергія Дем’яненка.

Ситник Валерій Миколайович. Назавжди 48 років. Був командиром відділення в одній з військових частин. Під час виконання бойового завдання отримав тяжкі поранення, які виявилися несумісними з життям.

Дем’яненко Сергій Васильович, йому назавжди залишиться 50 років, служив у Нацгвардії на посаді водія мінометного взводу. Життя бійця обірвалося на Луганщині. Під час обстрілу ворожої артилерії отримав поранення, несумісні з життям.

  • У Кам’янській громаді навічно попрощалися з військовослужбовцем Олександром Денисенком.

Денисенко Олександр Олександрович, 1976 року народження, проходив службу на посаді водія транспортного відділення інженерно-технічної роти групи інженерного забезпечення. Його життя обірвалося в Донецькій області.

  • У Корсунь-Шевченківській громаді попрощалися із воїном Юрієм Костенком.

Костенко (Шалаєв) Юрій Валерійович, 1974 року народження, був водієм стрілецької роти, волонтером. Поліг смертю хоробрих, віддавши своє життя за цілісність і незалежність України.

  • Городищенська громада – у жалобі, провели в останній путь захисника Руслана Меланченка.

Меланченко Руслан Михайлович, 1980 року народження, стрілець-санітар штурмового відділення штурмового взводу штурмової роти штурмового батальйону. Загинув у кривавій війні, віддавши своє життя за Україну.

  • У Червонослобідській громаді попрощалися з солдатом Костянтином Грініним.

Грінін Костянтин Олександрович, 1985 року народження. Загинув у Донецькій області, боронячи Україну від російських окупантів.

Щирі співчуття рідним і близьким. Вічна пам’ять Героїв!