Правоохоронці виявили у правопорушника понад 20 пакетиків з психотропною речовиною «амфетамін». Слідчі розслідують кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

В ході відпрацювання оперативної інформації щодо розповсюдження наркотиків у місті Золотоноша, правоохоронці затримали 18-річного золотонісця.

Під час поверхневого огляду, правопорушник видав працівникам поліції 26 пакетиків з психотропною речовиною, ймовірно амфетамін.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази та направила їх на експертизу.  Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва місцевої прокуратури затриманому оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Наразі продовжується проведення заходів по встановленню каналів надходження психотропних речовин та їх подальшу ліквідацію.

Досудове розслідування триває.