У вівторок, 29 вересня, відбудеться офіційне відкриття десятого сезону GeekHub. На вас чекає годинна онлайн-сесія питань і відповідей, а також презентації курсів від менторів.

GeekHub – це проект, що надає можливість безкоштовно отримати практичні знання та навички в сфері розробки програмного забезпечення та IT в цілому. Це, мабуть, наймасовіші ІТ курси Черкас, які відомі далеко за межами області.

Команда Geekhub — це група професіоналів в інформаційних технологіях, які готують слухачів курсів до успішної кар’єри в індустрії. Всі члени команди GeekHub працюють у провідних софтверних компаніях, кожного дня набуваючи нові знання та навички. Саме це дає змогу викладати виключно актуальний матеріал, що знадобиться при роботі в реальних виробничих умовах.

Курси GeekHub не коштують грошей. Все що вимагається — це внутрішня мотивація та багато самостійної роботи. А ми вже допоможемо вам дотягнутися до своєї мрії.

Офіційне відкриття 10-го сезону відбудеться у форматі інтерактивної трансляції у Фейсбуці з відповідями на найчастіші питання 29 вересня 2020 р. о 18:30 – 19:30 год.