У Пекіні сьогодні стартують зимові Олімпійські Ігри. На підтримку українських спортсменів в містах країни піднімають олімпійський стяг. Нині такий майорить і в Черкасах.

Про це інформують в Управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, передає ChesnoNews.

Підняли їх учасниця Олімпійських Ігор 2008 та 2012 років зі стрільби кульової Дарія Шаріпова та срібний призер XXVII Олімпійських ігор з велоспорту Олександр Феденко.

Цей захід символізує підтримку черкащан українським спортсменам, які представлятимуть країну та боротимуться за медалі на Олімпійських іграх.

Підтримали українських спортсменів очільники міста та області. Серед яких заступник Черкаської ОДА Лариса Кошова, заступниця міського голови Анастасія Чубіна, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкської ОДА Іван Солодкий, голова відділення НОК в Черкаській області Андрій Більда та спортивна спільнота міста та області.

Нагадаємо, 45 спортсменів представлять Україну на цій Олімпіаді в 12 спортивних дисциплінах: біатлон, бобслей, гірськолижний спорт, лижне двоборство, лижні гонки, санний спорт, скелетон, сноубординг, стрибки на лижах з трампліну, фігурне катання, фристайл та шорт-трек.