В даний час немає жодної потреби пояснювати всім, чому дійсно так важливо вивчати англійську. Кожна людина сьогодні, яка хоче не тільки подорожувати світом, а й побудувати собі чудову кар’єру, має знати цю мову. На сьогоднішній день є велика кількість можливостей, як вивчити англійську в інтернеті, навіть не виходячи з дому. Цей матеріал підкаже, як це краще зробити.

7 интересных фактов об английском языке - Языковая школа MasterCLASS

Джерело – englishprime.ua

З чим потрібно визначитися перед тим, як розпочати навчання

Насамперед потрібно визначитися з власним рівнем знань. Це зробити зовсім неважко – зараз в інтернеті велика кількість тестувань, які допоможуть уточнити це питання.

Далі необхідно визначитися з тим, навіщо вивчається мова. Наприклад, щоб дивитися серіали в оригіналі без субтитрів або подорожувати без мовного бар’єру.

Зрештою, потрібно тверезо оцінювати власні ресурси, які можна витратити на вивчення англійської мови – це час та гроші. Дуже важливо заздалегідь скласти графік, щоб сформувати звичку, а не займатися час від часу.

Як вибрати відповідну методику навчання: самостійно або з викладачем

Самостійне навчання – відмінний варіант для тих, у кого все чудово із самодисципліною. Таким чином, практикуватися можна в будь-який час, навіть перебуваючи в дорозі. Але не можна сказати, що цей варіант ідеальний. Щоб самонавчання пройшло належним чином, потрібно уточнити свій рівень, скласти план навчання та запастись необхідними матеріалами.

Якщо вже раніше були спроби вивчати англійську власними силами, але це нічим не закінчилося, тоді навчання з викладачем – те що потрібно. Розклад, матеріали – все надасть учитель, залишається тільки слухати.

Зрештою, ще один варіант як вивчити англійську в інтернеті – поєднання обох варіантів. Коли після уроків із викладачем якийсь час ще віддається самонавчання. Такі інтенсивні заняття підійдуть тим, кому потрібний максимально швидкий результат.

Плюси та мінуси професійних онлайн-курсів

Сьогодні неважко почати вивчати різні мови онлайн. Але англійська – та, яку слід обрати першою. Знайшовши потрібний курс, варто уточнити заздалегідь усі його плюси та мінуси. Загалом плюси онлайн-навчання бувають такі:

  • Можливість займатися вдома. В умовах сучасності вчитися вдома набагато комфортніше. Для цього потрібні лише інтернет та комп’ютер. Само собою, веб-камера та навушники з мікрофоном.
  • Можливість пройти пробне заняття. Більшість мовних шкіл пропонують такий варіант, щоб учень міг підібрати собі вчителі до душі.
  • Формат. Це може бути і індивідуальна програма, і заняття групи. У другому випадку бажано, щоб у групі було не більше 8 осіб, інакше викладач не зможе приділити всім належної кількості часу.
  • Частота занять. Стандартно програма інтернет-уроків англійської створена таким чином, щоб було зручно займатися і учням, і вчителям.

Крім іншого, онлайн вивчення англійської обійдеться також доступніше стандартних курсів, оскільки тоді організаторам не потрібно оплачувати оренду приміщення та ін.

З мінусів варто виділити такі:

  • якщо мережі немає, заняття буде пропущено і гроші, швидше за все, ніхто не поверне;
  • який завжди вчитель організовує мовну практику коїться з іншими учнями групи.

Как выучить английский язык в Интернете - Финансы bigmir)net

Корисні ресурси для додаткової практики

Онлайн заняття англійською – чудова можливість підвищити власний рівень мови, буквально не залишаючи рідних стін. Не буде потреби витрачати час та гроші на дорогу, вся потрібна інформація вже тут, на відстані витягнутої руки.

Вивчення англійської онлайн – це зручна альтернатива для тих, хто хоче вивчати мову, але у нього, наприклад, ненормований робочий графік або часто доводиться перебувати в дорозі. Більшість курсів всі уроки складено те щоб учень міг рівномірно практикувати всі необхідні навички: мова, слух, лист і читання. Зачасту не буде потреби витрачати час на пошук допоміжних матеріалів – все необхідне нададуть викладачі курсу.

Можна знайти як безкоштовні, так і платні курси, щоб дізнатися, як неважко вивчити англійську мову. Кожен зможе знайти собі підходящий. Ось кілька варіантів, як приклад:

  • Italki. Популярний сайт для вивчення англійської мови Тут вчителі та учні займаються віч-на-віч. У середньому вартість одного заняття становить $15. Але також можна і взяти пробне заняття – такі коштуватимуть не дорожче за $10.
  • Speak in a week. Хороший вибір для тих, хто знає англійську на рівні мінімум середньому. Після реєстрації відкритий доступ до безкоштовних уроків, але за підпискою можна розширити свої можливості.
  • USA Learns. Затребуваний курс для дорослих повністю безкоштовний, оскільки був створений при фінансуванні американського уряду. Тут можна підвищити свій рівень від початкового до середнього.