3 вересня на ужгородському стадіоні “Авангард” ФК ЛНЗ Черкаси у матчі шостого туру VBET Ліги зіграв із віце-чемпіоном України дніпровським «Дніпром-1».

У своєму першому матчі на чолі ЛНЗ новий головний тренер черкащан Олег Дулуб вніс деякі зміни до складу команди: на місці опорного півзахисника вийшов новачок команди Калюжний, а Савін, якого всі звикли бачити на фланзі, змістився на позицію під нападником.

Перший тайм пройшов за незначної ігрової переваги “Дніпра-1”, проте, здебільшого між карними майданчиками команд. Варто зазначити, що перший гольовий момент біля воріт ЛНЗ дніпряни організували лише на 19 хвилині матчу, та Гуцуляк не влучив у площину воріт. Контратакуючи, гравці черкаської команди за допомогою лонгболлів переводили м’яч в лінію атаки, де швидкі Наумець, Савін і Прядун намагалися створити загрозу воротам господарів поля.

Та перший тайм так і завершився нульовою нічиєю. Ба більше, обидві команди не спромоглися нанести хоча б один удар у площину воріт суперника.

Другий тайм активніше розпочали дніпряни, раз по раз створюючи гострі моменти біля воріт ЛНЗ, та неймовірну реакцію після небезпечних ударів Сарапія, Горіна і Когута демонстрував воротар черкащан Пеньков. Гравці ЛНЗ, в свою чергу, гостро контратакували. Моменти для взяття воріт суперника мали Прядун і Норенков.

В подальшому гра проходила в обопільних атаках, та забити хоча б один гол команди не змогли. Нічия 0:0.

3 вересня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 6 тур. Ужгород. Стадіон «Авангард».

Дніпро-1 (Дніпро) – ЛНЗ (Черкаси) 0:0

Попередження: Каплієнко, 87, Горін, 9+3 – Калюжний, 54, Савін, 57, Норенков, 68, Бойко, 90+1.

Дніпро-1: Волинець – Горбунов (Каплієнко, 46), Сарапій, Сваток, Танчик, Горін, Когут (Рубчинський, 76), Піхальонок (Лєднєв, 64), Пірес (Білл, 76), Гуцуляк (Мірошниченко, 64), Філіппов.

Запас: Кінарейкін, Валеф, Кравець, Пуріта, Бабенко, Маркос, Ківінда.

ЛНЗ: Пеньков – Муравський, Лопирьонок, Стасюк, Насонов, Бойко, Пасіч (Хобленко, 76), Калюжний, Наумець (Шестаков, 46), Прядун (Тарасенко, 87), Савін (Норенков, 64).

Запас: Самойленко, Дубовий, Копил, Тищенко, Хамелюк, Олійник.

Олег Устименко