Вони загинули захищаючи кожного з нас… Громади Черкаського району провели в останню путь воїнів, які поклали життя за Україну.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

У Черкасах назавжди попрощалися з Віталієм Шевцовим та Михайлом Семенюком.

Віталій Шевцов, 30 років. У січні 2023 року був призваний до лав ЗСУ. Служив на посаді старшого бойового медика у десантно-штурмовій бригаді. Життя воїна обірвалося у Запорізькій області. Після бойового завдання Віталій повернувся за трьома пораненими товаришами, які не змогли самостійно вийти. Потрапив з хлопцями в оточення, прийняв нерівний бій.

Михайло Семенюк, 42 роки. Був заступником командира бойової машини, навідником-оператором у механізованому батальйон. Загинув під час бойового завдання із виявлення та знищення сил противника, отримавши поранення, не сумісне з життям.

У Городищенській громаді назавжди попрощалися з Олексієм Чуєнком.

Олексій Чуєнко, 49 років. Гранатометник. Загинув, виконуючи бойове завдання задля збереження цілісності нашої держави.

У Бобрицькій громаді назавжди попрощалися з Сергієм Горовим.

Сергій Горовий, 52 роки. Водій БМП мотострілкової бригади. У 2015 – 2016 роках брав участь в АТО, а з 24 лютого 2022 року Сергій разом із своїм сином Віталієм стали на захист нашої Батьківщини.

У Будищенській громаді назавжди попрощалися з Олександром Матюніним.

Олександр Матюнін, 37 років. Виконував важливі завдання із захисту нашої держави. Мав вірних побратимів і був вірним їм до останнього подиху.

У Березняківській громаді назавжди попрощалися з Олегом Ступніком.

Олег Ступнік, 43 роки. Молодший сержант, бойовий медик. Загинув в результаті здійснення противником авіаудару по позиціям підрозділу.

У Камʼянській громаді назавжди попрощалися з Олександром Будашем.

Олександр Будаш, 32 роки. Виконував важливі завдання із захисту нашої держави. Мав вірних побратимів і був вірним їм до останнього подиху. Віддав своє життя за Батьківщину біля села Павлівка, Донецької області.

У Корсунь-Шевченківський громаді назавжди попрощалися з Олександром Гладишенком.

Олександр Гладишенко, 36 років. Старший сержант Збройних Сил України. З перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України, щоб захистити життя своїх дітей, своїх рідних, близьких, кожного з нас. 27 липня 2023 року поліг смертю хоробрих на Запорізькому напрямку, виявивши стійкість та мужність під час виконання бойового завдання, до останнього подиху був вірний військовій присязі.

Вічна пам’ять Героям, які полягли за Україну!