Громади Черкаського району провели в останню путь Героїв, які загинули на війні у боротьбі з окупантом.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко.

У Черкасах назавжди попрощалися з Олександром Тищенком, Ярославом Лісовим, Михайлом Баранським, Артемом Воскобойніком та Євгенієм Колпаковим.

Олександр Тищенко, 49 років, старший сержант. Ніс службу в одній з військових частин, де перебував у розпорядженні командира військової частини.

Ярослав Лісовий, 34 роки, стрілець-електрик в одній із військових частин. Захисник помер у лікарні м. Запоріжжя, куди потрапив внаслідок артилерійського обстрілу противником позицій.

Михайло Баранський, 56 років. Досвідчений військовий, два роки захищав рідну землю під час АТО, із початком повномасштабного вторгнення служив стрільцем-санітаром. Військовий помер при виконанні обов’язків військової служби.

Артем Воскобойнік, 35 років. Проходив військову службу на посаді старшого стрільця в аеромобільному батальйоні. Загинув у Запорізькій області, мужньо виконавши службовий обов’язок, в бою за Україну.

Євгеній Колпаков, 47 років. Військовий загинув у Донецькій області, до останнього захищаючи волю та незалежність України. На початку повномасштабного вторгнення чоловіка призвали по мобілізації, служив водієм-сапером МНС.

У Смілянській громаді назавжди попрощалися з Олександром Лісовським, Романом Дібрівкою та Сергієм Батаргіним.

Олександр Лісовський, 49 років. З перших днів російської навали пішов добровольцем до військомату та відправився на фронт. Проходив військову службу на посаді стрільця-помічника гранатометника 3-го стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 1-ої стрілецької роти військової частини ЗСУ. Загинув в результаті ворожого артилерійського обстрілу.

Роман Дібрівка у перші дні повномасштабної війни записався добровольцем до лав ЗСУ та відправився на фронт. Воював на Сумському, Бахмутському та Куп’янському напрямках. 15 жовтня 2023 року отримав поранення, несумісні з життям.

Сергій Батаргін, 40 років, молодший сержант, начальник польової лазні взводу матеріально-технічного забезпечення 1-го стрілецького батальйону військової частини ЗСУ. Загинув 18 жовтня на Донеччині внаслідок обстрілу зі ствольної артилерії зі сторони агресора.

У Білозірській громаді назавжди попрощалися з Юрієм Присяжнюком.

Юрій Присяжнюк, 43 роки, старший сержант. Брав участь у миротворчій місії у країнах Африки. Був мобілізований 23 лютого 2023 року для захисту кордонів рідної України.

У Канівській громаді назавжди попрощалися з Дмитром Малюком.

Дмитро Малюк, 33 роки. Служив у роті охорони, далі на посаді солдат-зовнішній пілот безпілотних літальних апаратів. Дмитро Захищав Україну у найгарячіших точках фронту. Загинув 13 жовтня під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку отримавши несумісні з життям поранення.

У Мліївській громаді назавжди попрощалися з Сергієм Гаврющенком.

Сергій Гаврющенко, 35 років. На захист рідної землі від ворога став у червні поточного року. Відповідальний солдат мужньо виконував покладені на нього завдання. Боєць загинув 8 жовтня, під час виконання бойового завдання, поблизу населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

Щирі співчуття рідним, близьким, друзям, бойовим побратимам! Вічна пам’ять, честь і шана Героям!