Черкаський ФК ЛНЗ гостьовим протистоянням з ковалівським “Колосом” закривав 6-й тур Української Прем’єр-ліги.

На початку поєдинку на полі було багато боротьби, але конструктивних дій в атаці ми від команд на стартових хвилинах не побачили. Господарі поля зробили ставку на контратаки, і ця тактика спрацювала досить швидко. Гусол пройшов правим флангом і прострілив у центр штрафного майданчика. Болівар зумів проштовхнути м’яч під удар Третьякову, який не схибив, і господарі повели в рахунку.

Невдовзі ще однією неприємністю для ЛНЗ стала травма Саліху, який встиг провести на полі всього 20-ть хвилин і долучився в лазареті до ще п’ятьох травмованих одноклубників – Каплієнка, Дайко, Ейнела, Тілля і Ассінора.

Ще до перерви черкасці мали дві чудові нагоди зрівняти рахунок. Але після ударів Яшарі та Топалова “Колос” рятувала хрестовина воріт.

У другому таймі ЛНЗ продовжував володіти ініціативою, що й призвело до гола у відповідь. Він став наслідком відмінно розіграного кутового і помилки Козіка, який не розрахував траєкторію польоту м’яча і не зміг завадити Момо влучити у ближній кут.

Тренери замінами спробували посилити гру в атаці, але бажаних результатів для обох команд це не принесло. 1:1.

ЛНЗ уперше в нинішньому сезоні зіграв унічию, піднявся на четверте місце в турнірній таблиці УПЛ, і має в лазареті половину основного складу команди.

Українська Прем’єр-ліга. 6-й тур. 16 вересня. Ковалівка. Стадіон “Колос”.

“Колос” Ковалівка – ЛНЗ Черкаси 1:1 (1:0)

Голи: Третьяков, 10 – Момо, 65

Попередження: Болівар, 35 – Бойко, 48; Топалов, 53

“Колос”: Пахолюк; Козік; Поправка; Бондаренко (К); Краснікі (Салабай, 62); Криворучко (Дієго Каріока, 62); Оріховський; Третьяков (Ільїн, 82); Цуріков; Гусол (Велетень, 62); Болівар (Паулаускас, 75)

Запасні: Горох; Мисак; Бурда; Шершень; Алефіренко; Безбородько

ЛНЗ: Кучеренко; Муравський (К); Саліху (Авагімян, 21); Бойко (Бар, 76); Нонiкашвiлi; Пасіч; Путря (Норенков, 69); Яшарі; Молло (Халайла, 69); Момо; Топалов (Олійник, 69)
Запасні: Пеньков; Самойленко; Наумець

В наступному турі черкасці проведуть гостьовий матч із житомирським “Поліссям”.