20 жовтня відбувся матч 10 туру Української Прем’єр-ліги сезону-2024/25, в якому ЛНЗ у Черкасах приймав “Інгулець” з Петрового.

Черкасці перед матчем мали невдалу серію з 5 безвиграшних турів, у яких набрали усього три очки. Тож, господарі відразу захопили ініціативу на своєму новенькому газоні.

Вже у першому таймі могло статись чимало голів. Річ у тім, що спочатку Шота Нонікашвілі (ЛНЗ), а згодом Максим Мельничук (“Інгулець”) не реалізували пенальті. Між ударами з одинадцятиметрової точки взяттям воріт відзначився Ілля Путря, який вивів черкасців уперед.

Як і у першій половині гри, після перерви ігрова ініціатива була на стороні ЛНЗ. Вона й втілилась у другий забитий м’яч, коли на 60 хвилині дубль оформив Путря. В останні 30 хвилин підопічні Андреса Карраско були ближчими до третього голу, ніж команда Василя Кобіна до першого.

20 жовтня 2024 року. VBET Українська Прем’єр-Ліга. 10 тур. Черкаси. Стадіон “Черкаси Арена”.

ЛНЗ Черкаси – “Інгулець” Петрове 2:0 (1:0)

Голи: Путря, 35, 60

Попередження: Дайко 45; Муравський 69; Момо, 89 – Волохатий 45; Резепов 66; Сад, 71

ЛНЗ: Кучеренко; Дайко; Муравський (К); Саліху; Нонiкашвiлi; Путря; Тілль (Олійник, 91); Яшарі (Пасіч, 81); Момо; Халайла (Бойко, 76); Топалов (Авагімян, 81)

Запасні: Пеньков; Самойленко; Ангелов; Бар; Норенков; Молло; Наумець

“Інгулець”: Паламарчук; Вілівальд; Малиш; Мельничук; Білоцерковець (Могильний, 88); Волохатий; Дубілей; Лосенко (Сад, 69); П’ятов (Козиренко, 79); Резепов (Пушкарьов, 69); Сітало (К) (Кисленко, 69)

Запасні: Жилкін; Шершень; Козак; Лісняк; Мисик; Петько; Сидоренко