26 жовтня в матчі 11 туру VBET Української Прем’єр-Ліги черкаський ФК ЛНЗ в Кривому Розі поступився місцевому “Кривбасу” і пропустив криворіжців до топ-5 команд чемпіонату України.

Матч мав розпочатись о 15:30, але, через повітряну тривогу в Дніпропетровській області, старт перенесли на 16:50.

Команди показали, що глядачі недарма на них чекали, видавши яскравий старт. Перший момент створив ЛНЗ: Халайла метрів з 10 пробив трохи вище воріт. Кривбас відповів гострим ударом Понєдєльніка – Кучеренко перевів на кутовий. На 24-й хвилині Кривбас зумів забити. Микитишин, здавалось, не дуже вдало зупинив м’яч у штрафному, але зумів розвернутись та навісити в центр. Твердохліб головою зумів переправити м’яч на Іліча, який першим дотиком обробив м’яч, а другим пробив у дальній кут – 1:0. До перерви ЛНЗ більше не мав моментів, а криворіжці могли подвоїти перевагу, однак удари Микитишина наприкінці тайму двічі блокували.

На старті другої половини швидкості в грі суттєво зменшились, але це не завадило Кривбасу забити другий м’яч на 58-й хвилині. Іліч навісив з кутового, Понєдєльнік набіг на ближню стійку і головою підрізав м’яч у ворота – 2:0. На 76-й хвилині ЛНЗ відіграв один м’яч. Нонікашвілі віддавав на Момо, але нападник послизнувся. М’яч дістався до Наумця, який гарно його обробив та з лівої пробив у дальній верхній кут – 2:1. Черкасці після цього активніше пішли вперед, намагаючись відігратись, однак створити щось серйозне не вдалось. На останніх секундах ЛНЗ пішов на кутовий із воротарем, чим і скористався Кривбас – Драмбаєв підхопив м’яч, пробіг майже все поле та забив у порожні ворота – 3:1.

Таким чином, “Кривбас” набрав 17 очок та піднявся на 5 місце в турнірній таблиці, а ЛНЗ з 15 пунктами опустився на шосте.

26 жовтня 2024 року. VBET Українська Прем’єр-Ліга. 11 тур. Кривий Ріг. Стадіон “Гірник”.

“Кривбас” Кривий Ріг – ЛНЗ Черкаси 3:1 (1:0)

Голи: Іліч, 24; Понєдєльнік, 58; Драмбаєв, 95 – Наумець, 78

Попередження: Задерака, 25 – Топалов, 17; Тілль, 45

“Кривбас”: Кліщук (К), Драмбаєв, Кузик, Романчук, Бізімана, Твердохліб, Задерака, Іліч (Аморозо, 75), Понєдєльнік, Соса, Микитишин (Нланду, 59)

Запасні: Хома, Маханьков, Бандейра, Каменський, Шевченко, Кожушко

ЛНЗ: Кучеренко, Дайко, Саліху, Муравський (К) (Молло, 68), Тілль, Яшарі, Путря, Нонiкашвiлi, Халайла (Наумець, 68), Момо, 23. Топалов (Пасіч, 59)

Запасні: Самойленко, Пеньков, Ангелов, Бар, Авагімян, Бойко, Норенков, Олійник