28 жовтня юнацька команда черкаського ФК ЛНЗ в рамках дванадцятого туру Чемпіонату України U-19 вдома зустрілася з однолітками зі столичноїОболоні”.

Команди розпочали матч з обопільних атак, та поступово ігрова і територіальна ініціатива перейшла до гостей, чиї атаки раз по раз накочувались на ворота Івана Дубового, який впевнено почувався в «рамці».

«Фіолетові» намагалися організовувати контратаки, одна з яких, на 33-й хвилині, завершилась влучним ударом капітана черкасців Едуарда Суханова.

Остання п’ятихвилинка першого тайму перетворилася на справжню «гольову феєрію». На 40-й хвилині лідер «пивоварів» Тарас Лях зрівнює рахунок. Він же за чотири хвилини виводить свою команду уперед, вдало реалізуючи пенальті за гру оборонця ЛНЗ U-19 рукою в своєму карному майданчику. Та вже за хвилину капітан черкасців Едуард Суханов в швидкій атаці обігрує кількох захисників і воротаря «Оболоні U-19» і зрівнює рахунок.

Другий тайм активніше провели гравці ЛНЗ U-19, натомість гості небезпечно контратакували, та впевнено діяли оборонці і воротарі команд.

Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував результативну нічию 2:2.

Чемпіонат України U-19. 12-й тур. 28.10.2023. Лебедин. Стадіон «ЛНЗ Арена».

«ЛНЗ U-19» (Черкаси) – «Оболонь U-19» (Київ) – 2:2 (2:2)

Голи: Е. Суханов, 33, 45 – Т. Лях, 40, 44 (п)

Склад ЛНЗ U-19: Дубовий, Гаврильченко, Мазур, Голіченко, Оріщенко, Луценко, Бутко (Соломка, 74), Волченко (Забара, 46), Вівденко (Щербак, 88), Суханов (К), Гриб (Тесля, 46)

Запас: Папст, Гайдай, Гнатенко, Бєляєв, Гладкий, Артеменко, Куць, Міхненко

Олег Устименко