Громади Черкаського району провели в останню путь воїнів, які поклали життя за Україну.

Про це інформує начальниця Черкаської РВА Валерія Бандурко, передає ChesnoNews.

У Черкасах назавжди попрощалися з Олегом Захаренком, Ігорем Мозговим, Сергієм Дорохіним, Олегом Єланським, Василем Хлистюком та Олегом Заболотнім.

Олег Захаренко, 36 років. Став на захист державних кордонів України одразу після повномасштабного вторгнення ворога. Проходив військову службу на посаді водія відділення охорони батальйону логістики. Загинув під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Ігор Мозгов, 34 роки. Перед анексією автономії республіки Крим став до лав ЗСУ, служив на підконтрольній Україні території. Був учасником АТО/ООС, проходив службу у зенітно-ракетних військах. Після повномасштабного вторгнення продовжив службу у десантно-штурмовому полку. Проходив службу на посаді “командир десантно-штурмового відділення”. Вірний військовій присязі та українському народу, мужньо виконуючи обов’язок загинув в бою, в Запорізькій області.

Сергій Дорохін, 46 років. Під час повномасштабного вторгнення став на захист України. Служив на посаді стрільця-помічника гранатометника у механізованому батальйоні. Сергій Олександрович загинув на Донеччині внаслідок артилерійського обстрілу противника.

Олег Єланський, 53 роки. Призваний на військову службу у 2022 році. Був старшим стрільцем-оператором стрілецької роти однієї з військових частин. Олег Володимирович загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, перебуваючи на позиції в Донецькій області, внаслідок ворожого обстрілу від поранення, несумісним з життям.

Василь Хлистюк, 51 рік. Після початку повномасштабного вторгнення проходив військову службу на посаді водія-санітара медичного пункту механізованого батальйону. Вірний військовій присязі загинув у бою за нашу Батьківщину в Запорізькій області. Василь Олександрович пішов із життя в наслідок отримання несумісних із життям поранень під час мінометного обстрілу.

Олег Заболотній, 49 років. Військову службу проходив на посаді стрільця-зенітника. Вірний військовій присязі загинув у бою за нашу Батьківщину під час виконання бойового завдання.

У Городищенській громаді в останню путь провели Ігоря Єніна.

Ігор Єнін, 29 років. Старший солдат, старший стрілець – оператор механізованого відділення. Вірний присязі, загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

У Смілянський громаді назавжди попрощалися зі Станіславом Грицюком.

Станіслав Грицюк, 28 років. Солдат, командир десантно-штурмового відділення. Вірний присязі, загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України на Харківщині внаслідок артилерійського обстрілу.

У Медведівській громаді в останню путь провели Азмета Орасбаєва.

Ахмет Орасбаєв, 33 роки. Стрілець-помічник гранатометника. Вірний присязі, загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України на Донеччині.

У Червонослобідській громаді назавжди попрощалися з Олександром Суховенком.

Олександр Суховенко, стрілець-санітар. Вірний присязі, загинув, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України на Харківщині.

Вічна слава і вічна пам’ять усім захисникам, які поклали свої життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній Україні! Щирі співчуття рідним, близьким та друзям Героя!