22 вересня в рамках сьомого туру VBET Української Прем’єр-Ліги черкаський ФК ЛНЗ в Житомирі зустрівся з одним з лідерів чемпіонату України – місцевим “Поліссям”.

Черкасці минулого сезону вже вигравали в Житомирі і були близькими до перемоги і цього разу. Вже на сьомій хвилині Пасіч був в сантиметрах від того, щоб відкрити рахунок, але пробив зовсім поруч з дальньою штангою. А на 34-й хвилині “фіолетові” таки вийшли вперед: після виносу подачі зі штрафного Яшарі в дотик скинув на Топалова, який миттєво переправив м’яч у сітку повз Волинця.

По перерві “Полісся” кинулось відігруватися. На 52-й хвилині Кучеренко врятував ЛНЗ після удару впритул Пайшао, до якого м’яч долетів після серії рикошетів. Особливо непереливки гостям було наприкінці матчу. Спочатку Луїфер не зумів замкнути дальню стійку після кросу зі штрафного. За п’ять хвилин Мустафаєв прямим ударом зі штрафного влучив у стійку потужним дальнім ударом. А ще за п’ять хвилин господарі поля таки досягло свого: Мустафаєв прострілив вздовж воріт і Гуцуляк з близької відстані вразив порожні ворота.

Заключні хвилини матчу пройшли в обопільних атаках. Та фінальний свисток арбітра зафіксував бойову нічию – 1:1.

VBET Українська Прем’єр-Ліга. 7 тур. 22 вересня. Житомир. Стадіон “Полісся”.

“Полісся” Житомир – ЛНЗ Черкаси 1:1 (0:1)

Голи: Гуцуляк, 88 – Топалов, 34

Попередження: Крушинський, 21; Віалле, 71 – Пасіч, 26; Путря, 29; Муравський, 77; Молло, 82

“Полісся”: Волинець; Віалле (Лєднєв, 88); Крушинський (Мельниченко, 46); Майсурадзе (Смоляков, 69); Чоботенко; Бабенко (К); Михайліченко; Назаренко; Таллес Коста (Мустафаєв, 62); Пайшао (Луїфер, 61); Гуцуляк

Запасні: Кудрик; Поспєлов; Матич; Борел; Йока Джері; Бристрич; Шастал

ЛНЗ: Кучеренко; Муравський; Саліху; Авагімян (Наумець, 79); Бойко (К); Нонiкашвiлi; Пасіч; Путря; Яшарі; Момо; Топалов (Молло, 68)

Запасні: Пеньков; Самойленко; Ангелов; Бар; Норенков; Олійник; Халайла