Днями фахівці Золотоніської міськрайонної філії Черкаського обласного центру зайнятості на замовлення товариства, що знаходиться у селі Литвинець Канівського району та займається вирощуванням свіжих печериць, організували міні-ярмарок вакансій за допомогою скайп-зв`язку.

Про це інформує Золотоніська міськрайонна філія ОЦЗ, передає ChesnoNews.

Фахівець з набору та пошуку персоналу ТОВ «Віджи Фармінг» Людмила Скурихіна детально поінформувала про вакансію грибовода, обумовила умови праці, режим роботи та заробітну плату. Окрему увагу вона звернула на наданні роботодавцем повного соціального пакету та безкоштовного гуртожитку, своєчасної виплати заробітної плати та можливості підібрати зручний графік роботи індивідуально.

Також пані Людмила надала інформацію про підприємство, специфіку його роботи та вимоги до кандидатів, а саме – дбайливе ставлення до продукції, акуратність, уважність та сумлінне виконання роботи.

Зі слів начальника відділу взаємодії з роботодавцями Світлани Кириченко, основною метою заходу стало відкриття роботодавцем нового маршруту із міста Золотоноші до грибного комплексу, що надасть нові можливості забезпечення жителів міста роботою.

Безробітні задали питання роботодавцю та з`ясували умови працевлаштування. Всі зацікавлені учасники звернулися до своїх кар’єрних радників за направленням до працедавця.