Міський голова Анатолій Бондаренко провів робочу зустріч із архітектурною групою з Харкова та черкаськими проектувальниками. На ній обговорили концепцію розвитку черкаської набережної.

Про це інформує пресслужба ЧМР, передає ChesnoNews.

«Представники ТОВ «SBM studio» з Харкова представили свій творчий проект облаштування набережної з цікавими елементами рівня європейських міст, які, я впевнений, стануть окрасою і нашого міста та зроблять Черкаси справді осередком туризму, – написав Анатолій Бондаренко на особистій сторінці в мережі «Facebook». – У своїх планах щодо розбудови прибережної зони враховуємо бачення містян, викладені в Стратегії розвитку міста Черкаси до 2032 року, яка минулого року була ухвалена депутатами міської ради».

Анатолій Бондаренко зауважив, що першим пріоритетом цього документу містяни визначили Дніпро як бренд і стиль міста. Основною метою цього напрямку є створення впізнавального бренду міста та унікальної атмосфери навколо теми води, розвиток культури та туризму, відповідної інфраструктури.

«Друзі, з вашою допомогою ми продовжуємо втілювати нові проекти й робити наші Черкаси одним з найкомфортніших міст України», – коментує Анатолій Бондаренко.