Правоохоронці просять вірян та священнослужителів не порушувати вимог, встановлених правовим режимом воєнного стану, який діє в Україні. Зокрема, йдеться про дотримання правил комендантської години, сигналів повітряної тривоги тощо. Водночас поліцейські готові забезпечити правопорядок у місцях проведення богослужінь.

Про це інформує Сектор комунікації поліції Черкаської області, передає ChesnoNews.

Вже другий Великдень ми змушені відзначати в умовах воєнного стану.  Безпекова ситуація в країні постійно змінюється. Ми постійно аналізуємо дії ворога та його озвучені наміри.

Тому, задля вашої безпеки й запобігання можливим провокаціям у ніч на Великдень, комендантська година на Черкащині діятиме з 00.00 до 4.00. У цей час, заборонено бути на вулиці та у громадських місцях.

Нічні богослужіння у храмах можна буде дивитися онлайн по телебаченню і в соцмережах. Освячення великодніх кошиків можливе опісля комендантської години та впродовж дня.

Правоохоронці Черкащини та оператори служби 102 продовжують працювати в посиленому варіанті несення служби й цілодобово приймають ваші повідомлення. У разі, коли вам потрібна допомога поліції, ви можете звернутися за резервними номерами телефонів:

☎️ 0671439395 – чергова частина (диспетчерська служба) УОАЗОР ГУНП;

☎️ 0673801414 – відділ служби “102”  УОАЗОР ГУНП та спеціальний номер «102»📞

Дотримуйтеся правил комендантської години та не ігноруйте сигнали “Повітряної тривоги”!

Все заради вашої безпеки!