Максим відчуває панічний страх від дуже багатьох речей, він не говорить і багато плаче, бо не розуміє, що йому каже мама, він не може пояснити, що у нього болить або що його непокоїть, не грається з іграшками й з іншими дітками…. Максиму – 3 рочки, і майже кожен день цього маляти – страждання.  Діагноз маленького Максима – затримка психомовленнєвого розвитку, порушення мови із розладами аутистичного спектру.

«Цей діагноз – безодня відчаю. Коротке слово  «аутизм» перекреслило увесь світ мого щастя бути матір’ю… – говорить мама хлопчика Валерія Литвиненко. – Заняття, ліки, нескінчені лікарі, призначення, дієти – все це стало нескінченою круговертю – я  постійно читаю про цю хворобу, запитую порад у інших мам по Україні…Ми відшукали реабілітаційний центр, де уже після першого курсу дитина починає говорити і перестає жити у тісній коробочці аутизму.

Курс реабілітації у спеціалізованому центрі, вартість якого – 25 тисяч гривень – шанс дати  малюку можливість нормального життя, радість спілкування з мамою та братиками, щастя дитинства…  Будь ласка, давайте допоможемо маленькому Максиму – адже сума не неймовірна, а цілком доступна – якщо кожен із нас зможе переказати бодай 10 гривень.

Карта мами хлопчика:  5168 7574 0174 6682 (Литвиненко Валерія Валеріївна). Будь ласка, давайте допоможемо!