18 жовтня 2020 року команда «Свободи» у Черкасах приєдналася до всесвітньої акції з висадки дерев – 1 000 000 дерев за добу.

«Магнолія – це символ наполегливості та шляхетності. Саме тому ми обрали це дерево, щоб зробити Черкаси квітучими. Відтепер Долина Троянд цвістиме та пахнутиме тепер ще більше», – зазначила кандидатка у депутати до Черкаської міської ради від ВО «Свобода» Діана Тяско.

Відразу всі висаджені деревця полили. За всіма магноліями тепер регулярно доглядатимуть працівники КП «Дирекція Парків», яке очолює свободівець Андрій Куча. Із досвіду минулих років, зазначимо, більшість саджанців на території підпорядкованій комунальному підприємству приймається і виростає.

«Ми продовжуємо традицію озеленення Черкас, адже висаджені свободівцями дерева є в кожному парку нашого міста. Дякуємо КП “Дирекція парків” за допомогу та підказки під час висадження магнолій та за постійну підтримку наших парків та скверів. Кожне висаджене дерево – це ковток свіжого повітря. Дерева – це свобода дихати вільно», – зазначив кандидат на посаду міського голови Черкас від партії ВО «Свобода» Сергій Воронов.